particulieren bedrijven pensioen/hypotheek "" Brouwer Assurantiën
"" "" "" ""
""
 
Profiel Afdrukken E-mail

Brouwer Assurantiën BV en u

Vele mensen met allen eigen wensen hebben geleid tot een diversiteit aan verzekerings-, hypotheek en pensioenproducten.

In deze veelheid aan soorten en mogelijkheden is Brouwer Assurantiën BV voor haar klanten een objectief en universeel partner. In goede en in slechte tijden.

U en Brouwer Assurantiën BV

De samenstelling van een huishouden met de individuele wensen en/ of inkomen(s), maken iedere klant uniek. Brouwer Assurantiën BV heeft daar oog voor en kent de weg in verzekeringsland. Beide sinds 1934. Vooraf spreken wij uw wens(en) met u door en staan wij u desgewenst bij met advies. Daarna gaan wij gericht voor u op zoek naar de beste oplossingen voor uw persoonlijke situatie. Wij selecteren uitsluiten die producten welke voor u geschikt zijn. Deze producten bieden wij u op een begrijpelijke en overzichtelijke wijze aan.

Tussenpersoon in goede en in slechte tijden

Als u kiest voor Brouwer Assurantien BV dan verzekert u zich ook van toekomstig gemak. Zo wenst bijvoorbeeld geen mens zich schade. Wanneer het toch gebeurt staan wij u met onze service terzijde: onze schadedeskundigen verzorgen bijvoorbeeld de schadeafhandeling en behartigen daarbij uw belangen.

 Een ander voorbeeld kan zijn dat er een positieve wijziging in uw inkomenssituatie plaatsvindt; wie wenst het zichzelf niet! Natuurlijk kan het u ook andersom gebeuren. Verandering in het inkomen kan er toe leiden dat u uw verzekeringspakket-, hypotheek-, of pensioenproduct wilt bijstellen. Ook dan staat uw vaste contactpersoon bij Brouwer Assurantiën BV voor u klaar.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs. Brouwer Assurantiën BV is er voor u; nu en in de toekomst!

 

 

  ""


OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

""
""
"" "" ""
  © Brouwer assurantiën 2007