particulieren bedrijven pensioen/hypotheek "" Brouwer Assurantiën
"" "" "" ""
""
 
Auto/motor Afdrukken E-mail

Zorgeloos onderweg

Als deelnemer aan het verkeer kunt u niet voorzichtig genoeg zijn. In al die drukte is een ongeluk gauw gebeurd. Statistisch gezien blijken per dag gemiddeld 600 aanrijdingen plaats te vinden. Met de juiste verzekeringen weet u dat u zich om de financiële kant van een ongeval geen zorgen hoeft te maken. Wij adviseren u graag.

Onze kracht

Wij werken met meer dan 30 maatschappijen samen. Dit heeft geresulteerd in een omvangrijke autoverzekeringsportefeuille. Hierdoor hebben wij speciale afspraken kunnen bedingen. In veel gevallen kunnen wij u garanderen, dat wij minimaal 10% onder de markt premies kunnen offreren! Hiervoor kunt u ons het beste telefonisch benaderen, zodat wij u een passend voortel kunnen doen.

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM)

Iedereen die een motorrijtuig heeft, zoals een auto, motor, scooter of brom- of snorfiets, is verplicht hiervoor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die u als bestuurder van een motorrijtuig door uw schuld aan anderen toebrengt.

Beperkt cascoverzekering

Een WA verzekering kan worden uitgebreid met een beperkt casco dekking. Beperkte Casco wordt ook vaak wel WA Plus, WA Extra, genoemd. Bij deze dekking wordt de standaard wettelijk verplichte WA dekking uitgebreid met een aantal verzekerde risico's voor de auto, bijvoorbeeld brand, diefstal, natuurkrachten, ruitbreuk, hagel en storm, relletjes en loslopende dieren.

Cascoverzekering

Via de volledig cascodekking is het mogelijk om schade aan het motorrijtuig zélf (inclusief storm, brand, diefstal, etc.) mee te verzekeren. Heeft u uw WA uitgebreid met de volledig cascodekking, dan bent u zoals dit in de volksmond wordt genoemd all-risk verzekerd.

Ongevallen-inzittendenverzekering

Neemt u regelmatig passagiers met u mee in de auto, dan mag een ongevallen-inzittendenverzekering niet ontbreken in uw verzekeringspakket. Als uw voertuig betrokken raakt bij een ongeval, dan vergoedt deze verzekering de medische kosten van u en uw passagiers. De inzittendenverzekering keert ook uit bij blijvende gedeeltelijke of volledige invaliditeit of overlijden van u en uw passagier(s) na een ongeluk. Er wordt dan een van tevoren afgesproken bedrag uitgekeerd, onafhankelijk van wie de schuldige partij is.

 

  """"
""
"" "" ""
  © Brouwer assurantiën 2007